malleus logo
KUTAK ZA KORISNIKE
Prijava | Registracija | Zašto se registrirati?
| Podrška


lakiCMS - uredite svoje web straniceKvalitetne i ažurne web stranice važan su komunikacijski kanal s postojećim i potencijalnim klijentima, ali i vrlo važne za imidž tvrtke. Klijenti, potencijalni klijenti i partneri posjetit će Vaše stranice u potrazi za informacijama. Na osnovu dobivenih informacija, mogu donijeti odluku da Vas kontaktiraju, ili da produže dalje. Cilj nam je zadržati ih da ostanu. Ako nemate svoje web stranice, sigurno ste propustili mnoge prilike za prodaju.

Predstavljamo lakiCMS, naše rješenje za upravljanje sadržajem internet stranica.

lakiCRM
 
lakiCRM
 
Razvoj aplikacija
 
Galerija web projekata

Što je laki CMS?


Content Management System - CMS, općeniti je naziv za skupinu aplikacija kojima je osnovna funkcionalnost upravljanje sadržajem na web stranicama.
Na tržištu postoji mnogo različitih sustava za upravljanje webom, htjeli bismo skrenuti pažnju na prednosti laki CMS rješenja.


Zašto laki CMS?


Karakter weba zahtijeva da informacije uvijek budu ažurne i lako dostupne. Izmjene su potrebne barem mjesečno, a često i dnevno.

Izmjene s lakiCMS-om su besplatne jer ih možete sami napraviti. Za korištenje lakiCMS admin aplikacije dovoljno je poznavati osnove rada na računalu. Internet stranice često ne doživljavaju potrebne izmjene zato što je postupak izmjene kompliciran ili skup. S lakiCMS-om ne morate plaćati stručnu osobu koja će za Vas postaviti sadržaj, niti morate ovladati kompliciranim postupkom postavljanja sadržaja online. Dovoljno je kroz nekoliko klikova mišem otvoriti uređivanje teksta, napraviti izmjenu i kliknuti na ikonu "Snimi".


Prednosti laki CMS-a?

Cijena

Ponudom paketa i odabirom odgovarajuće funkcionalnosti približili smo laki CMS širokom krugu korisnika.

Jednostavnost korištenja

Korisničko sučelje intuitivno je i jednostavno za upotrebu. Svaki korisnik računala može početi samostalno uređivati stranice nakon inicijalne obuke u trajanju od 2 sata.

Tehnički zahtjevi, implementacija

LakiCMS je moguće koristiti na svakom web hostingu s podrškom za ASP.NET 3.5 i MS SQL 2005 bazom podataka. Našim smo korisnicima u mogućnosti ponuditi kvalitetan hosting na vlastitim serverima.Funkcionalnost


Ističemo najzanimljivije mogućnosti:

Odličan WYSIWYG uređivač teksta, podrška za napredno formatiranje, tablice, slike, flash animacije... Sve što Vam može zatrebati pri uređivanju teksta. 

Galerije slika: više vrsta atraktivnih fotogalerija. Postavljanje većeg broja slika jednim klikom. lakiCMS automatski obrađuje Vaše fotografije, priprema ih u potrebnoj veličini i optimizira za prikaz na webu.
Obrasci: postavite jednostavan obrazac za e-mail kontakt, ili koristite napredne opcije i pripremite složeniji upitnik za istraživanje tržišta, kreiranje formi za unos podataka i pretraživanje.

Višejezičnost: jedinstvena struktura sadržaja za sve jezike, proizvoljan broj jezika

Katalog proizvoda je razrađen do najsitnijih detalja:
- slobodno kreiranje kategorija i podkategorija
- elementi prikaza: izbornik, pregled kategorija (drill-down), pregled stavaka, detalji, košarica...itd.
- priprema za web shop
- jednostavno i napredno pretraživanje kataloga
- dinamičko kreiranje nestandardnih atributa vezanih uz specifičnost Vašeg poslovanja
- automatska priprema slika u svim potrebnim veličinama
- Video streaming: mogućnost realizacije youtube funkcionalnosti; upload i on the fly enkodiranje proizvoljnih video formata
- Mogućnost izmjene dizajna uz zadržavanje funkcionalnosti i sadržaja

Ankete

Zaštićeni dijelovi weba, pristup samo za korisnike, samostalna registracija korisnika.

Forum

© MALLEUS d.o.o. 2006-2018
Powered by lakiCMS

Valid XHTML 1.0 Transitional
Facebook